Himmelen lukter tyggis og promp!

Crazycat

Kirkebirkeland 72 5227 Nesttun
92652510
post@crazycat.no

Syv år gamle Snåtte bor i Neseby, og er en ... snott (snørr da, for deg som ikke er fra Bergen) :-) Der bor han sammen med sin familie, Mamma Snyte, Pappa Gørr og lillesøsteren Buselise. Neseby ligger laaaangt inni en nese. Det er en helt "normal" by med snotter av alle typer, men med dyr som er litt annerledes i forhold til de vi kjenner fra vår verden. Du lurer kanskje på hvem sin nese denne byen ligger i?  Tja, kanskje er det i nesen til en gammel dame som heter Fru Blom, i nesen til kongen eller kan det være i din nese?

Snåtte har et litt rart talent. Han er ekspert på å prompe høyt. Dette skaper av og til noen problemer for han, men det kan også være til stor hjelp når det virkelig trengs. Men Snåtte er ikke helt som andre gutter på 7 år. Han er nemlig litt mer glad i jenter enn gutter i den alderen pleier å være. Akkurat nå er han litt forelsket i Klisse, en snill jentesnott med lilla hår og sterke armer. 

Bestevennen til Snåtte heter Klatte, han er litt mer usikker og forsiktig. Snåtte og Klatte har vært de beste snottevenner hele livet, og sammen utgjør de et fantastisk team som tar de snåleste utfordringer på strak arm.

Snåtte - Himmelen lukter tyggis og promp er første barneboken i serien om Snåtte. Arbeidet er allerede godt i gang med neste bok. Barnebøkene er skrevet for aldersgruppen 4-9 år og passer både for barn som fortsatt blir lest for og de som har begynt å lese selv.